Followers

Feb 16, 2010

Smokey Purple

Lama jugak terasa nak mekap diri sendiri, baru ari nie dapat mood dan masa yang sesuai. Ini muka saya sebelum mekap.....biasa je lah





Setelah berhempas pulas mengerjakan diri sendiri.....akhirnya....inilah hasilnya.....
boleh cari makan lagi ke ibu beranak empat nie....he he he...
sesiapa yang ini mencantik kan diri macam saya....meh lah saya mekapkan.....




pose berbeza.....untuk kelihantan lebih mengancam gitu....


pandangan kebawah...untuk menampakkan eyeshadow ku....

2 comments:

kami said...

wah...cantik22222..
ni mesti tahap buhsan ni....sampai diri sendiri di make over nya....hehehe
yang paling tak tahan tang bulu mata tu......

Zarina Amal said...

mmg tengah bosan.....